Voor zoekers die willen vinden

Zoektochtbegeleiding & Bewustzijnscoaching


Voor mensen die op zoek zijn naar leven volgens hun eigen (ziels)kern. 

We zijn onderweg naar onszelf. Want wanneer je opgroeit wikkel je jezelf in met gewoontes, overtuigingen en patronen. Dat maakt het leven ingewikkeld. Wie onderweg is naar zichzelf doet aan persoonlijke ont-wikkeling. (ja, dit is een woordspeling) Het klopt ook echt... laag per laag ontdekken wie je werkelijk wil zijn.

 

Wanneer je de roep voelt om helemaal jezelf te worden, te durven authentiek expressie geven aan wat vanbinnen leeft, voel je dan welkom voor een kennismakingsgesprek. Tijdens de coaching zet je de stap naar jezelf. Je leert helder voelen-luisteren-kijken-weten. Je Scherpt je intuïtie aan en Verkent jouw eigen manier, jouw systeem om te groeien. 

 

We gebruiken een mix van werkvormen, oefeningen en modellen, geïnspireerd op uiteenlopende coachvisies.
Op maat gemaakt van jouw unieke groeipotentieel.

 

 

 

Voor Vinders die willen voelen

Persoonlijk ritueel met cacao als Plantmedicijn en Gids

Voor wanneer je met je hart wil leren voelen,

Cacao als meest zachte gids en coach die er te vinden is. ze is een medicijn wanneer je haar in puurste vorm ontmoet. Je hartslag gaat er van omhoog, En dat wat gevoeld wil worden kan gaan stromen.

 

Wanneer je anders contact wil maken met je lichaam, het misschien zelfs vragen wil stallen. Voor wanneer je de poort van je hart wil afstemmen en met het diepe weten wil communiceren.

 

We zetten samen een kop cacao, je leert meer over het medicijn en de toepassingen. Daarna stemmen we intuïtief af op het moment en op welke thema's je wil verkennen. Wat dan volgt is een ritueel... We vragen om inzichten, brengen zelf dingen aan en jij komt wat dieper thuis in je lichaam.

 

 

 

Voor vinders die willen Veranderen

anders dan loopbaanbegeleiding

Voor wanneer de verschillende stemmen op je schouders elkaar tegenspreken.

Wanneer dat innerlijke kritische stemmetje ruzie maakt met je nood aan rust. Wanneer de people pleaser in je buik al 'ja' heeft gezegd voor jij hebt kunnen bedenken dat je er geen zin in hebt. Wanneer je innerlijke rebel je telkens overhaalt om toch iets (niet) te doen, terwijl je weet dat het goed voor je is.

 

Waar we naartoe willen, of waar we zeker niet meer willen zijn, kan soms redelijk helder zijn of blijven vaststeken in een vaag gevoel van onbehagen. Waarom je de veranderingen die je graag wil niet doorvoert, of volhoud is een vraagstuk. Dat vraagstuk bekijk ik graag samen met jou. We leggen de lat hoog, maar zijn bereid het doel bij te stellen als we onderweg meer ont-dekken over belemmeringen en overtuigingen.

 

Coaching gebeurt op je eigen tempo. Jij bent de dirigent van het verhaal en geeft aan of onze zoektocht leidt naar mooiere horizonten.